Η πλατφόρμα πολιτισμού του

Δημοσιεύτηκε: 03.06.2022 | Μουσική

8ο Φεστιβάλ Δάσους: Η μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή της Βορείου Ελλάδος

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων τον Ιούνιο του 2022.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

To Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, για όγδοη συνεχή χρονιά θα φιλοξενήσει κορυφαίες παραστάσεις και συναυλίες στα ανοιχτά θέατρα του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

Από 1 Ιουνίου έως 18 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Δάσους και στο Θέατρο Γης, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κορυφαίες παραγωγές θεάτρου αλλά και αγαπημένα ονόματα της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

Σωκράτης Μάλαμας

Το Διεθνές Φεστιβάλ Δάσους επιστρέφει ζωντανά στις σκηνές του ΚΘΒΕ και στην πόλη, από τις 28 Ιουνίου έως και τις 13 Ιουλίου 2022.

Μετά την επιτυχημένη υβριδική διοργάνωση του 2021, που επέβαλαν οι ιδιόμορφες συνθήκες της πανδημίας, οι φετινές παραγωγές θα παρουσιαστούν στις σκηνές του Κ.Θ.Β.Ε. αλλά και σε επιλεγμένα σημεία μέσα στην πόλη, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να παρακολουθήσει το έργο πολύ σημαντικών καλλιτεχνών που δραστηριοποιούνται στη διεθνή σκηνή.

Πιο συγκεκριμένα, παραγωγές από Ισπανία, Γαλλία, Βραζιλία, Γερμανία και Ελβετία, συζητήσεις με καλλιτέχνες και θεωρητικούς του θεάτρου και πολλά άλλα, θα αποτελέσουν τη βάση ενός πλούσιου προγράμματος που θα διανοίξει νέα πεδία σκέψης και πρόσληψης της θεατρικής πράξης.