Η πλατφόρμα πολιτισμού του

Δημοσιεύτηκε: 05.03.2021 | Εκδήλωση

Διαδικτυακή η φετινή απονομή των Βραβείων της Εταιρείας Συγγραφέων

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι και θα μεταδοθεί απευθείας στο κανάλι YouTube και στο Vimeo της Εταιρείας Συγγραφέων.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Σαράντα χρόνια μετά την ίδρυση της Εταιρείας Συγγραφέων, με επίτιμο πρόεδρο τον Οδυσσέα Ελύτη, και είκοσι χρόνια ύστερα από τη θέσπιση των πρώτων βραβείων, η διαδικτυακή απονομή των Βραβείων της Εταιρείας πραγματοποιείται με τη στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού το Σάββατο 6 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι.

Στη διαδικτυακή παρουσίαση καλωσορίζει ο πρόεδρος της Εταιρείας Συγγραφέων Γιώργος Χουλιάρας, ενώ απευθύνουν χαιρετισμό η Α.Ε. Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, υπό την αιγίδα της οποίας τελεί η απονομή και η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη.

Μιλούν ο Ιάσονας Γ. Χανδρινός, ο βραβευμένος με το Βραβείο Διδώ Σωτηρίου, Χάγκεν Φλάισερ, ο Διονύσης Καψάλης, ο βραβευμένος με το Βραβείο Δαίδαλος, Ρόντρικ Μπίτον, ο Γιώργος Γώτης για το Βραβείο Γιάννη Βαρβέρη και τον βραχύ κατάλογο, η βραβευμένη με το Βραβείο Βαρβέρη, Νατάσα Πανδή, ο Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης για το Βραβείο Μένη Κουμανταρέα και τον βραχύ κατάλογο, καθώς και ο βραβευμένος με το Βραβείο Κουμανταρέα, Γιώργος Θάνος. Στο πιάνο ο συνθέτης Νίκος Πλάτανος.

Δείτε την εκδήλωση εδώ