Η πλατφόρμα πολιτισμού του

Μπομπ Μάρλεϊ

Δημοσιεύτηκε: 29.11.2021 | Μουσική

Bob Marley: One Love Experience

Η μοναδική, επίσημη έκθεση για την προσωπική ζωή και το έργο του θρυλικού καλλιτέχνη της μουσικής ανοίγει τις πύλες της στο Λονδίνο, στην Γκαλερί Saatchi, στις 2 Φεβρουαρίου 2022 και θα διαρκέσει έως τις 18 Απριλίου 2022.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Η Saatchi Gallery ανακοινώνει την πρώτη παρουσίαση του Bob Marley: One Love Experience (παραγωγή της Terrapin Station Entertainment σε συνδυασμό με την οικογένεια Marley και τη Senbla), που περιμένει τους επισκέπτες της από τις 2 Φεβρουαρίου 2022. Μια μοναδική έκθεση που αποκαλύπτει ανέκδοτες φωτογραφίες και αναμνηστικά του θρύλου της reggae, χαρίζοντας στο κοινό ένα ταξίδι στον τρόπο ζωής, τα πάθη, τις επιρροές και τη διαχρονική κληρονομιά του.

Το τέλειο δώρο Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς

Οι επισκέπτες καλούνται να περιηγηθούν στην έκθεση, μαθαίνοντας διαφορετικά στοιχεία της πολύπλευρης ζωής του διάσημου καλλιτέχνη. Το One Love Music Room θα τιμήσει τα επιτεύγματα του Bob Marley μέσω ξεχωριστών και μεγάλων καλλιτεχνικών εγκαταστάσεων, ενώ μια πολυαισθητηριακή εμπειρία επιφυλάσσει το One Love Forest. Στην καρδιά της έκθεσης, οι θαυμαστές του Μπομπ Μάρλεϊ μπορούν να τιμήσουν και να χαρούν τον μουσικό κατάλογο του Marley, στο Soul Shakedown Studio – μια ζωντανή εμπειρία ακρόασης.

Η αίθουσα Beautiful Life θα επιτρέψει στους fans να εμβαθύνουν στον προσωπικό κόσμο του Marley, από το ποδόσφαιρο μέχρι την οικογένεια, ενώ οι εκθέσεις Concrete Jungle and Fan Art θα συστηθούν μέσα από παγκοσμίου φήμης έργα τέχνης του Mr. Brainwash. Οι λάτρεις του Μπομπ Μάρλεϊ μπορούν να υποβάλλουν τα δικά τους έργα, εμπνευσμένα από την έκθεση Marley and One Love για να συμπεριληφθούν στην έκθεση της Γκαλερί.

Το κοινό καλείται επίσης να ανακαλύψει το The Next Gen Room που τιμά την οικογένεια και την κληρονομιά του Marley μέσω της επόμενης γενιάς.

«Θέλαμε να παρουσιάσουμε μια περιοδική έκθεση για τον Bob Marley εδώ και πολλά χρόνια και είμαστε ενθουσιασμένοι που τη βλέπουμε να ζωντανεύει και να κάνει το ντεμπούτο της στο Λονδίνο, το οποίο είχε μια πολύ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του μπαμπά. Την εμπειρία μπορούν να απολαύσουν όλες οι γενιές και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε τη μουσική και το μήνυμα του μπαμπά στον κόσμο» δηλώνει η Cedella Marley, διευθύνουσα σύμβουλος του ομίλου εταιρειών Bob Marley.


Το Bob Marley: One Love Experience
(2 Φεβρουαρίου – 18 Απριλίου 2022) είναι παραγωγή της Terrapin Station Entertainment σε συνεργασία με την οικογένεια Marley ενώ η Senbla λειτουργεί ως τοπικός παραγωγός και προωθητής.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.bobmarleyexp.com και ακολουθήστε το @bobmarleyexperience στο Instagram και το Facebook.

#BOBMARLEYSAATCHI