Η πλατφόρμα πολιτισμού του

Δημοσιεύτηκε: 28.06.2024 | Μουσική

Πάρτι στον Κήπο του Μεγάρου: Burger Project & Φίλοι

Μετά την περσινή τους επιτυχία, οι αγαπημένοι Burger Project επιστρέφουν στον πανέμορφο Κήπο του Μεγάρου, το Σάββατο 6 Ιουλίου, με ένα αξέχαστο πάρτι!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Το συγκρότημα-φαινόμενο στην παιδική μουσική σκηνή υπόσχεται και φέτος να ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους με το κέφι του, μετατρέποντας το κοινό του σε μια μεγάλη παρέα!

Μαζί τους αυτή τη φορά στη σκηνή θα έχουν και εκλεκτούς φίλους: Ο Space Cowboy στο βιολί, ο Billy the Kid στο τρομπόνι και guest super star η φανταστική soul funk queen Idra Kayne και ο Ζαχαρό, σε μία εκρηκτική συναυλία για όλη την οικογένεια.

Ένα πάρτι για όλους που τα έχει όλα! Γνωστές επιτυχίες αλλά και καινούργια τραγούδια των Burger Project, απρόσμενα κομμάτια από το διεθνές ρεπερτόριο, αυτοσχεδιασμούς, χιούμορ, διαδραστικά μουσικά παιχνίδια!

Παιδιά, μαμάδες, μπαμπάδες, θείοι και θείες, νονοί, νονές, παππούδες και γιαγιάδες είναι όλοι ευπρόσδεκτοι! Φορέστε άνετα παπούτσια, πάρτε μαζί σας τη χορευτική σας διάθεσή και ελάτε να διασκεδάσουμε στον ρυθμό των Burger Project.


Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00 με ένα εντυπωσιακό DJ Set από το Bobos

Family Radio που συνδυάζεται με πρωτότυπα δρώμενα. Η συναυλία των Burger Project και των φίλων τους θα αρχίσει στις 19:00, ενώ ο πρόγραμμα θα κλείσει με ένα ακόμη DJ Set (20:15-22:00).

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά από 3 έως 12 ετών και στους γονείς ή τους συνοδούς τους.

 

Η προπώληση έχει αρχίσει.

 

Συμπαραγωγή | Μέγαρο Μουσικής Αθηνών & Mellow Productions

Υποστήριξη | Bobos Arts Festival

 

Οι εκδηλώσεις στον Κήπο του Μεγάρου πραγματοποιούνται με τη χορηγία της MOTOROIL.

Τιμή εισιτηρίου | 10 € (γενική είσοδος)

Εισιτήρια | 210 72 82 333 | www.megaron.gr