Η πλατφόρμα πολιτισμού του

Είμαι δέντρο που μιλά 📸 Γιώργος Βηλαράς

Δημοσιεύτηκε: 08.07.2023 | Εκδήλωση

Αναβάλλεται η παράσταση “Είμαι δέντρο που μιλά” στο Κάστρο Λαμίας

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα (Πέμπτη 10/8) παράσταση λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή της Λαμίας.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 11/8 στις 19.00. Επίσης, αύριο, θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη παράσταση, στις 21.00, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνεται ότι λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή της Λαμίας, αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα (Πέμπτη 10/8) παράσταση του έργου «Είμαι δέντρο που μιλά» της Σοφία Καμαγιάννη στο Κάστρο Λαμίας, στο πλαίσιο του  προγράμματος 2023 του θεσμού του Υπουργείο Πολιτισμού «Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός». Οι κάτοχοι των δελτίων εισόδου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσαν την παράσταση αύριο Παρασκευή 11/8 στις 19.00. Επίσης, αύριο, θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη παράσταση, στις 21.00, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

 

10 & 11 Αυγούστου, Κάστρο Λαμίας

Παραγωγή: ΑΡΤΙΒΙΣΤΑΣ Θεατρικές και Μουσικές Παραγωγές

 Κατηγορία: Μουσικό θέατρο

Ώρα Έναρξης: 21:00

Διάρκεια: 60′

 

Για τις προκρατήσεις δελτίων εισόδου στα ελληνικά πατήστε ΕΔΩ

For pre-booking in english press HERE

 

Κάστρο Λαμίας

 

Το νέο έργο μουσικού θεάτρου της συνθέτριας Σοφίας Καμαγιάννη μας προσκαλεί σε αφύπνιση όσον αφορά τη σύνδεσή μας με τη φύση, και πιο ειδικά με τα δέντρα. Πρόκειται για μια μονόπρακτη παιδική όπερα δωματίου, σε λιμπρέτο της Γιώτας Βασιλακοπούλου, όπου μέσα από την τρυφερή και συγκινητική σχέση που ξεδιπλώνεται ανάμεσα σε ένα αγόρι κι ένα δέντρο τονίζονται οι ομοιότητες που έχουν ως οντότητες και αποκαλύπτονται σπουδαία μυστικά της ζωής των δέντρων, πάνω και κάτω από τη γη

Το αξιοζήλευτο σύστημα αλληλοβοήθειας και υποστήριξης, το οποίο αποτελεί αντικείμενο μελέτης από την επιστήμη τα τελευταία χρόνια και έχει οδηγήσει σε θαυμαστές ανακαλύψεις, στέκεται στον αντίποδα του «ξεριζωμού» του ανθρώπου από το φυσικό του περιβάλλον.

 

Συντελεστές

Σύνθεση, μουσική διδασκαλία: Σοφία Καμαγιάννη

Λιμπρέτο: Γιώτα Βασιλακοπούλου

Επιμέλεια κίνησης: Έλενα Γεροδήμου

Ιδέα και κατασκευή κοστουμιού: Άννα Σάπκα

Ερμηνεύουν: Σοφία Κετεντζιάν (Δέντρο), Νίκος Ζιάζιαρης (Αγόρι / Αφηγητής)

Μουσικοί: Θάλεια Παπαδοπούλου (πιάνο), Αλέξανδρος Ιακώβου (βιολί)

Ηχοληψία: Θανάσης Γκίκας

Γραφιστικά: Κωστής Τριανταφύλλου