Η πλατφόρμα πολιτισμού του

Δημοσιεύτηκε: 20.12.2021 | Εικαστικά

Έκθεση Ζωγραφικής: Τα πρόσωπα και τα όργανα του Αγώνα

Από τις 20 έως τις 30 Δεκεμβρίου η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης και το Καλλιτεχνικό Σχολείο Κοζάνης συνδιοργανώνουν την έκθεση Ζωγραφικής της εικαστικού Γλύκας Διονυσοπούλου και μαθητών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Κοζάνης στο Αρχοντικό Γρηγορίου Βούρκα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης και το Καλλιτεχνικό Σχολείο Κοζάνης, με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, συνδιοργανώνουν Έκθεση Ζωγραφικής της εικαστικού Γλύκας Διονυσοπούλου και μαθητών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Κοζάνης με τίτλο:

«Τα πρόσωπα και τα όργανα του Αγώνα»

 Η έκθεση θα εγκαινιαστεί σήμερα, Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 17:00 στο Αρχοντικό Γρηγορίου Βούρκα (δίπλα στη Μητρόπολη), στην Κοζάνη. Τα εγκαίνια θα πλαισιώσει μουσικά με παραδοσιακά τραγούδια ο Νίκος Ματθαίου.

Η έκθεση αποτελεί έναν διάλογο της εικαστικού Γλύκας Διονυσοπούλου με τους μαθητές της κατεύθυνσης εικαστικών Γ΄ τάξης Γυμνασίου του Καλλιτεχνικού Σχολείου Κοζάνης (Μαρία Αντωνιάδου, Ιωάννα Ζαχαριάδου, Θάνο Μανώλη, Νικολέτα-Ραφαηλία Πεσλή, Αναστασία Χατζηπαυλίδου).

 

Διάρκεια έκθεσης: Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου έως Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: 9:00- 15:00

Είσοδος Ελεύθερη