Η πλατφόρμα πολιτισμού του

Paddington 2 (2017)

Δημοσιεύτηκε: 11.06.2021 | Εκδήλωση

Park Your Cinema Kids στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ

Το Σάββατο 12 Ιουνίου στις 21.00, αρχίζει ο κύκλος δωρεάν προβολών ταινιών για όλη την οικογένεια στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Το Park your cinema Kids, η ενότητα υπαίθριων κινηματογραφικών προβολών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, επανέρχεται και φέτος στο Ξέφωτο, ξεκινώντας με την πρώτη της προβολή το Σάββατο 12/06, με την ταινία Πάντινγκτον 2 (με ελληνική μεταγλώττιση) τον πιο διάσημο αρκούδο του κόσμου σε μία μαγική ταινία για όλη την οικογένεια!

Τη φετινή σεζόν στο Park Your Cinema Kids, προσκαλούμε τους μικρούς θεατές και τις οικογένειές τους να ανακαλύψουν απίθανους ήρωες σε κόσμους που δεν χωράει ο νους, να αγκαλιάσουν αφηγήσεις που βασίζονται στην ενσυναίσθηση και να χτίσουν γέφυρες που εξαλείφουν τις διαφορές και δημιουργούν ένα σύμπαν αγάπης και εμπιστοσύνης.

Κάθε μέρα, τα παιδιά έρχονται αντιμέτωπα με την υπενθύμιση ότι ο κόσμος γύρω μας δεν είναι ασπρόμαυρος: είναι πολύχρωμος, πολύπλευρος, περίπλοκος, σαν αυτές τις θαυμάσιες ταινίες που επέλεξε το Athens International Children’s Film Festival και συνθέτουν το πιο διασκεδαστικό κινηματογραφικό καλοκαίρι στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.