Η πλατφόρμα πολιτισμού του

Φωτογραφία: Γιώργος Καπλανίδης

Δημοσιεύτηκε: 28.04.2021 | Εκδήλωση

Λογοτεχνικά ταξίδια ως podcast: Ο Δημήτρης Καταλειφός διαβάζει ερωτικά ποιήματα του Κωνσταντίνου Καβάφη

Από τη συλλογή «Πρόσωπα της αγάπης, όπως τάθελεν η ποίησις μου» την Κυριακή του Πάσχα, στις 18.00, μέσα από τη σελίδα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Το Δημοτικό θέατρο Πειραιά συνεχίζει με τον Δημήτρη Καταλειφό  την διαδικτυακή δράση «Αφηγήσεις με τα λογοτεχνικά ταξίδια ως podcasts» μέσα από την ιστοσελίδα του www.dithepi.gr και παράλληλη ραδιοφωνική μετάδοση από το Kανάλι 1 – Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά στους 90.4.

Ο Δημήτρης Καταλειφός επέλεξε για την ημέρα της αγάπης, το Πάσχα να διαβάσει  ερωτικά ποιήματα του Κωνσταντίνου Καβάφη από τη συλλογή «Πρόσωπα της αγάπης, όπως τάθελεν η ποίησις μου». Τα ερωτικά ποιήματα του Αλεξανδρινού ποιητή συναντούν γυναικείες φωνές από το διεθνές ρεπερτόριο σε μοναδικές ερμηνείες ερωτικών τραγουδιών.

Οι Κυριακάτικες ραδιοφωνικές  συναντήσεις – αφηγήσεις, έχουν διάρκεια περίπου 30 λεπτά έκαστη κι αποτελούν μια δράση που φέρνει την εντελώς προσωπική σφραγίδα του κάθε προσκεκλημένου. Ακολουθείστε τους σε αυτό το Κυριακάτικο απογευματινό ραντεβού!

Η  διαδικτυακή και νέα ραδιοφωνική και δράση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά «Αφηγήσεις » πραγματοποιείται σε συνεργασία με του εκδοτικούς οίκους και το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά «Κανάλι Ένα 90.4 κάθε Κυριακή έως 30 Μαΐου (18.00)

Λογοτεχνικά Ταξίδια ως podcasts //

Πάσχα
Κυριακή 2 Μαΐου 2021

Δημήτρης Καταλειφός

«Πρόσωπα της αγάπης, όπως τάθελεν η ποίησις μου» του Κ. Καβάφη

18.00