H πλατφόρμα πολιτισμού του gov.gr beta

Διαδικτυακή η φετινή απονομή των Βραβείων της Εταιρείας Συγγραφέων

Δημοσιεύτηκε: |

Σαράντα χρόνια μετά την ίδρυση της Εταιρείας Συγγραφέων, με επίτιμο πρόεδρο τον Οδυσσέα Ελύτη, και είκοσι χρόνια ύστερα από τη θέσπιση των πρώτων βραβείων, η διαδικτυακή απονομή των Βραβείων της Εταιρείας πραγματοποιείται με τη στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού το Σάββατο 6 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι.

Στη διαδικτυακή παρουσίαση καλωσορίζει ο πρόεδρος της Εταιρείας Συγγραφέων Γιώργος Χουλιάρας, ενώ απευθύνουν χαιρετισμό η Α.Ε. Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, υπό την αιγίδα της οποίας τελεί η απονομή και η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη.

Μιλούν ο Ιάσονας Γ. Χανδρινός, ο βραβευμένος με το Βραβείο Διδώ Σωτηρίου, Χάγκεν Φλάισερ, ο Διονύσης Καψάλης, ο βραβευμένος με το Βραβείο Δαίδαλος, Ρόντρικ Μπίτον, ο Γιώργος Γώτης για το Βραβείο Γιάννη Βαρβέρη και τον βραχύ κατάλογο, η βραβευμένη με το Βραβείο Βαρβέρη, Νατάσα Πανδή, ο Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης για το Βραβείο Μένη Κουμανταρέα και τον βραχύ κατάλογο, καθώς και ο βραβευμένος με το Βραβείο Κουμανταρέα, Γιώργος Θάνος. Στο πιάνο ο συνθέτης Νίκος Πλάτανος.

Δείτε την εκδήλωση εδώ

Exit mobile version