Η πλατφόρμα πολιτισμού του

Δημοσθένης Φωτιάδης

Δημοσιεύτηκε: 17.07.2020 | Πολιτισμός

Η Κ.Ο.Θ. στον Αρχαιολογικό Χώρο Ολύνθου

Στις 27 Αυγούστου στον Αρχαιολογικό Χώρο Ολύνθου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Σας ενημερώνουμε ότι ακολουθώντας τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για τις επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού αναπροσαρμόζει το πρόγραμμα εκδηλώσεων του θεσμού «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός».

Λόγω των αυξημένων κρουσμάτων στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής αναβάλλεται η προγραμματισμένη για τη Πέμπτη 27 Αυγούστου, εκδήλωση: Η Κ.Ο.Θ. στον Αρχαιολογικό Χώρο Ολύνθου. Στο προσεχές διάστημα θα οριστεί η νέα ημερομηνία για την πραγματοποίησή τους.

Οι προκρατήσεις που έχουν γίνει μέσω της ιστοσελίδας  του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού digitalculture.gov.gr θα ισχύσουν και για τις νέες ημερομηνίες, όταν οριστούν.

Λυπούμεθα για την αναστάτωση, αλλά προφανώς προτεραιότητά μας είναι η προστασία της δημόσιας υγείας. Επισημαίνεται ότι σε όλες τις εκδηλώσεις του θεσμού «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός», τηρούνται αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και απαιτείται η χρήση μη ιατρικής μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Στον Αρχαιολογικό Χώρο της Ολύνθου, σύνολο χάλκινων πνευστών και κρουστών της Κ.Ο.Θ. θα παρουσιαστεί ένα πλούσιο πρόγραμμα με έργα από την Αναγεννησιακή περίοδο έως τις μέρες μας, συνθετών όπως ο Ρίχαρντ Στράους, ο Κλωντ Ντεμπυσύ, ο Άστορ Πιατσόλα, ο Ένιο Μορικόνε, ο Άντριου Λόυντ Γουέμπερ και πολλοί άλλοι. Διευθύνει ο Δημοσθένης Φωτιάδης.

Σύνολο χάλκινων πνευστών και κρουστών της ΚΟΘ
Μουσική διεύθυνση: Δημοσθένης Φωτιάδης

‘Just Brass’
Έργα των R. Strauss, T. Susato, P. Mascagni, C. Hazell, E. Morricone, A.L. Webber, C. Debussy, J. Parker, A. Piazzolla, A. Schnittke

Στις 27 Αυγούστου στον Αρχαιολογικό Χώρο Ολύνθου στη Χαλκιδική στις 21.00