Η πλατφόρμα πολιτισμού του

Δημοσιεύτηκε: 25.06.2020 | Εκπαιδευτικά Προγράμματα

«Ζητούνται ήρωες» από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων

Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων παρουσιάζει τη δράση «Ζητούνται ήρωες». Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες με και χωρίς αναπηρία. Πρόκειται να πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Webex και E-Seminars. Σε μια εποχή γεμάτη προκλήσεις χρειαζόμαστε ήρωες και ηρωίδες. Καλούμε δυνατούς και δυνατές, έξυπνους και έξυπνες, γενναίους και γενναίες να σώσουν τον πλανήτη μας. Δουλειά […]

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων παρουσιάζει τη δράση «Ζητούνται ήρωες». Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες με και χωρίς αναπηρία. Πρόκειται να πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Webex και E-Seminars.
Σε μια εποχή γεμάτη προκλήσεις χρειαζόμαστε ήρωες και ηρωίδες. Καλούμε δυνατούς και δυνατές, έξυπνους και έξυπνες, γενναίους και γενναίες να σώσουν τον πλανήτη μας. Δουλειά τους, να κάνουνε πέρα τα εμπόδια, να ξεπεράσουνε τις δυσκολίες. Στόχος μας, να κατακτήσουμε τον κόσμο!
Πρώτη ημέρα Ηρώων: Πέμπτη 25 Ιουνίου, ώρα: 17:00.

Η δράση, χωρίς να αποκαλύψει το αντικείμενο της στους συμμετέχοντες, τους μεταφέρει σε ένα πλαίσιο με φανταστικά μέρη και χαρακτήρες,στο οποίο δημιουργούν ελεύθερα και αυτόνομα μια νέα ταυτότητα που θα τους κάνει τους «Ήρωες στη δική τους ιστορία».
Σκοπός του προγράμματος,οι Ήρωες μέσα στις φανταστικές τους ιστορίες να μάθουν να χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους, να ξεπεράσουν τις όποιες προκλήσεις, να κάνουν πέρα τα εμπόδια, να συνεργάζονται και να επικοινωνούν για το κοινό καλό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα εδώ