Η πλατφόρμα πολιτισμού του

Δημοσιεύτηκε: 06.05.2020 | Θέατρο

Περισσότερες από 30 παραστάσεις του Θεάτρου του Νέου Κόσμου στο YouTube

Από την πρώτη παράσταση που δόθηκε, το 1997, στην αυλή τού -υπό κατασκευή ακόμη- θεάτρου της περιοχής του Φιξ, μέχρι και παραστάσεις της περσινής σεζόν, προσφέρονται με ελεύθερη πρόσβαση για όλους, στο κανάλι του Θεάτρου του Νέου Κόσμου στο YouTube. Ανάμεσά τους οι δημοφιλείς παραστάσεις: «Οι σεξουαλικές νευρώσεις των γονιών μας» του Ελβετού Λούκας Μπαίρφους […]

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Από την πρώτη παράσταση που δόθηκε, το 1997, στην αυλή τού -υπό κατασκευή ακόμη- θεάτρου της περιοχής του Φιξ, μέχρι και παραστάσεις της περσινής σεζόν, προσφέρονται με ελεύθερη πρόσβαση για όλους, στο κανάλι του Θεάτρου του Νέου Κόσμου στο YouTube. Ανάμεσά τους οι δημοφιλείς παραστάσεις:

«Οι σεξουαλικές νευρώσεις των γονιών μας» του Ελβετού Λούκας Μπαίρφους σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου με τους Κόρα Καρβούη, Γιώτα Φέστα, Λαέρτη Μαλκότση, Γιώργο Γλάστρα, Μαίρη Σαουσοπούλου, Φώτης Θωμαΐδης και Ανδρέα Μαυραγάνη.
Το «Σφαγείο» του Ισραηλινού Ιλάν Χατσόρ σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου (συμπαραγωγή με το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών) με τους Μιχάλης Οικονόμου, Γιώργο Παπαγεωργίου και Ορέστη Τζιόβα.
“Μόλλυ Σουήνη” του Μπράιαν Φρίελ, σε σκηνοθεσία Ιούς Βουλγαράκη, με τους ηθοποιούς Δέσποινα Κούρτη, Αργύρη Ξάφη, Δημήτρη Γεωργιάδη Ομάδα ΠΥΡ.
“Οι δούλες” του Ζαν Ζενέ , σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις, με τους Δημήτρη Ήμελλο, Κώστα Μπερικόπουλο, Αργύρη Ξάφη.
“Πέτρες στις τσέπες του” της Μαρί Τζόουνς σε σκηνοθεσία-Ερμηνεία: Γιώργου Χρυσοστόμου, Μάκη Παπαδημητρίου
“Η ρομαντική μου ιστορία” του D.C. Jackson σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου με τους Μάκη Παπαδημητρίου, Κατερίνα Λυπηρίδου, Σύρμω Κεκέ.